Hotell Savoy

Centralt hotell beläget 4 minuters promenad från Centralstationen, med goda parkeringsmöjligheter runt hotellet och med närhet till nöjen, shopping, kultur och företag. 5 minuter med bil till Elmia mässan och gångavstånd till Högskolan, Idrottshuset, Tändsticksmuseet m.m.

Hotellet

Det är ofta de små detaljerna som gör hela upplevelsen.
Centralt och personligt designhotell med relax, gym, konferens, restaurang och bar. Perfekt hotell för affärsresenärer och privata gäster som vill ha nära till företag, idrott, kultur, shopping och nöjen. Gratis WiFi.

Vårt designhotell är utformat för den moderna resenärens behov och med det personliga hotellets charm. Allt med fokus på att din vistelse ska bli bekväm, oavsett om du bor i enkelrum eller svit!

Gratis kaffe/te finns i receptionen, dygnet runt.
När du bott hos oss, vill vi gärna att du ska längta tillbaka!

Träning och relax

Vill du koppla av eller hålla dig i form? Fritt att träna i vårt välutrustade gym och koppla av i relaxavdelningens bubbelpool och bastu.

Mat & dryck

Sofiehof kök&bar vårt informella brasserie i elegant inramning – är en krog, bar och mötesplats för alla tillfällen och varje plånbok. Här trivs hotellgäster, nykära par och partysugna bargäster tillsammans med representationsgäster.

Hotellet kan erbjuda mötes- och konferenslokaler som rymmer upp till 80 personer och dygnet-runt reception och rumsservice. Parkering finns cirka 100 meter från hotellet.
Som gäst har du tillgång till gratis Wifi.

Rummen

Rummen – Bekväma rum – sov skönt, vakna utvilad

Alla 90 rum har hög standard med Carpe Diem säng, regndusch, hantlar, vattenkokare, WiFi, mörkläggningsgardiner och kylskåp. Uppgraderat WiFi i mars 2015 ger effektivare uppkoppling och enklare användning!

I närheten

I samma byggnad som hotellet ligger Harrys pub och restaurang med nattklubben Sliver, det finns även en pub med skotsk stil vid namn Bagspipes Corner.

Bara 2 kilometer från hotellet ligger Stadsparken, som du kan läsa mer om här.