Scandic Portalen

Läget

Scandic Portalen är en modern byggnad belägen på en gågata bland shopping och nöjesanläggningar i centrum. Vättern, Sveriges näst största sjö med dess stränder och vackra vyer är bara 200 meter bort, och det finns ett stort naturreservat fyra kilometer från hotellet. Jönköping – Axamo flygplats ligger åtta kilometer bort med en ungefärlig körtid på 10 minuter med taxi eller bil.

Hotellbekvämligheter

Efter en dags sightseeing kan gästerna ta i spektakulär utsikt över Vättern medan du kopplar in ”Sky-bastu” på översta våningen i hotellet. Gäster i behov av ytterligare välbefinnande kan dra nytta av förmånliga priserna på Atlantis Spa precis i anslutning till hotellet, där erbjuds bland annat konditionsträning, Tai Chi, aerobics och kropps-och skönhetsbehandlingar. En gratis frukostbuffé serveras varje morgon. I Lounge-baren serveras ett urval av drinkar och snacks och den är öppen för både lunch och middag. Affärsgäster kan dra nytta av mötesrum och ett företagssviter med internet-anslutning, teknisk utrustning och möjlighet till videokonferens. Barn hålls sysselsatta med leksaker och spel i lekrummet som är öppet dygnet runt. Garageplats finns för gäster som anländer med bil.

Rummen

Scandic Portalen har totalt åtta våningar och 201 gästrum, alla har modern skandinavisk stil på inredning och har trägolv. På rummet finner du bland annat satellit-TV med betalfilmer, gratis trådlöst internetaccess, byxpress och hårtork.