Elite Stora Hotellet

Läget

Stora Hotellet ligger precis vid Vätterns strand och pir. I en vacker byggnad från 1800-talet finner du detta stora och lyxiga hotell. Bekvämt promenadavstånd från tågstationen på bara 200 meter. Jönköping Axamo flygplats ligger bara 9 kilometer bort och tar cirka 15 minuter med bil eller taxi.

Hotellbekvämligheter

Elite Stora Hotellet erbjuder avkoppling och fritidsaktiviteter i form av bastu och biljard, hotellet erbjuder även rabatterad tillgång till ett lokalt gym. Trådlöst internet ingår utan extra kostnad i de allmänna utrymmena. Det finns möjlighet till rumservice, valutaväxling och kemtvätt. Anländer du med bil finns det möjlighet att använda hotellets garage mot en extra kostnad.

Stora Hotellet erbjuder flera middagsalternativ: Restaurnag Trottoaren serverar en rad lokala och internationella rätter i en avslappnad miljö, medan Bishop’s Arms är en traditionell engelsk pub med ett urval av snacks och drinkar.

Rummen

De 135 rummen har modern inredning i neutrala färger och har trägolv. Trådlös internet-anslutningar, satellit-tv, telefon, kylskåp, gratis vatten på flaska och badrum med dusch

Tips!

Tändsticksmuséet, beläget 400 meter från hotellet, en hyllning till uppfinnaren av säkerhetständsticken, Johan Edvard Lundström, och uppvisar en samling från den tid då Jönköping var en stortillverkare av tändstickor.