Tokeryds Herrgård

Tokeryds Herrgård erbjuder trevliga hotellrum samt konferensmöjligheter i en vacker miljö med herrgårdskänsla, och är beläget strax utanför Jönköping.

Hotellbekvämligheter

Tokeryds Herrgård har mycket att erbjuda sina gäster, både vad gäller aktiviteter utomhus och inomhus. Herrgården har en terrass som är öppen då vädret tillåter, som erbjuder en vacker utsikt ut mot den omgivande landsbygden. Terrassen ligger i anslutning till restaurangen som också den har en fin utsikt från de många fönstren. Restaurangen har plats för 120 gäster, och det finns också matsalar för mindre sällskap. På menyn finns modern, svensk mat, till så stor del som möjligt tillagad av lokalt producerade råvaror. För att äta på restaurangen måste man boka beställning först.

I området finns en vacker trädgård samt plats för grillning. Det finns också bastu att tillgå, samt möjlighet till bad i vedeldad tunna under bar himmel. Inom tre kilometer finns en golfbana, och runt herrgården finns flera trevliga rundor för joggingturer eller promenader.

Inne på herrgården finns en gästlounge med bland annat en öppen spis, bar och storbilds-tv. Det finns också ett biljardrum och en darttavla, och i ett ombyggt stall ligger herrgårdens disco.

Tokeryds Herrgård är ett mycket trevligt ställe för konferenser, och herrgården har bra möjligheter för detta. Det finns tillgång till möteslokaler i flera olika storlekar, med utrustning såsom whiteboard, projektor och tv/dvd.

Det finns tillgång till gratis Wi-Fi i hela hotellet, samt avgiftsfri parkering.

Rummen

Tokeryds Herrgård erbjuder totalt 35 rum, varav många byggdes eller renoverades omkring år 2010. Alla rum har eget badrum med toalett och dusch, samt tv och radio. Många rum har också skrivbord och en fåtölj. Rummen som finns att välja mellan är två olika sorters enkelrum (ekonomi och standard), tvåbäddsrum (standard) samt familjerum för två vuxna och ett barn. Extrasängar finns att tillgå.

Närområdet

Herrgården ligger vackert belägen ute på landsbygden, ca 1,5 kilometer från sjön Vättern och ca fem minuters bilresa från Jönköping och Elmiamässan.