Quality Hotel Match

Hotel Match är det nyaste hotellet i Jönköping (augusti 2022) – och vilket läge! Detta ligger precis vid Vättern och de allra flesta rummen har någon form av utsikt över sjön. Vill du vara säker på att få ett rum med spektakulär utsikt väljer du ett Deluxe dubbelrum där du har en fantastisk sjöutsikt genom stora fönster. Även sviterna är såklart placerade allra högst upp i hotellet. Hotellet är hela 17 våningar högt och har såklart fullt utrustat gym.

Läget

Quality Hotel Match ligger på det historiska Tändsticksområdet. Här började tändstickor tillverkas för nästan 200 år sedan. Idag är det ett mysigt område med barer, restauranger, gallerier och små butiker. Det finns även ett fint litet Tändsticksmuseeum för dig som vill veta mer om Jönköpings och Sveriges historia.

Ankommer du med tåg är det bara ett stenkast till hotellet. Det ligger också nära Resecentrum och Juneporten som är en knutpunkt för annan kollektivtrafik. Har du med egen bil så finns parkering under hotellet i parkeringshuset Gradienten.

Restaurang och bar

Match Hotel har en egen restaurang; NÒR, som serverar nordisk mat med en twist. Det är även i denna lokal som frukosten serveras. Här finns också en bar, shuffleboardspel med mer, allt i en härligt mysig miljö.

Hotellet

Förutom sina 229 hotellrum finns här även konferenslokaler (10 st), en relaxavdelning med utomhusbubbelpool (med utsikt) och mycket mer. Även om hotellet ligger väldigt centralt så finns det en bekväm LobbyShop där du kan köpa något litet snack eller någon förnördighet utan att behöva lämna hotellet.
Husdjur är välkomna mot en kostnad, kom ihåg att uppge att du ska ha med dig ditt/dina djur vid bokningen så du får ett djurvänligt rum.
Självklart har du fri Wifi på hela hotellet.

Rummen

Här finns det standarddubbelrumpå 15 kvm som antingen är utrustade med en 160 cm dubbelsäng eller två enkelsängar. Väljer du ett Superior dubbelrum är de något större på 18 kvm. Vill du vara garanterad en storslagen sjöutsikt rekommenderas Deluxe dubbelrum (20 kvm) som har stora fönster med utsikt över Vättern. Det finns även sviter på 32 kvm som är placerade högst upp (våning 18).
Det finns även Familjerum som är lämpliga för upp till 4 personer (20 kvm). De är utrustade med två stycken 90 cm sängar och en bäddsoffa (120 cm) eller två extrasängar. Skulle man behöva ännu större finns också “connecting-rum” med ytterligare två sängar.