Hasse på Sjökanten Hotell & Restaurang

Rocksjöbadets Hotell & Restaurang byggdes år 2009, och erbjuder fräscha rum till bra priser i ett naturskönt område. Anläggningen är öppen året runt, och ligger nära både shopping och utomhusaktiviteter såsom vandring och kanotturer.

Hotellbekvämligheter

Rocksjöbadets Hotell & Restaurang (tidigare A6 Hotell & Vandrarhem) ligger invid Rocksjön, och erbjuder en vacker badplats avsedd för gästerna på anläggningen. Utanför byggnaden finns också en terrass och en trädgård med grillplats. Hela byggnaden är handikappanpassad, och stranden är utrustad med en handikappramp. Det finns även möjlighet att boka rum som är anpassat just för gästens behov. Om man vill kan man paddla kanot eller fiska i Rocksjön. I receptionen kan man köpa fiskekort samt boka guidade vandringar och andra aktiviteter i området. Här kan man även boka olika massage- och skönhetsbehandlingar, och bor man på anläggningen har man rabatt på Hudoteket Spa och Rocksjöns fotklinik.

Restaurangen erbjuder god mat och frukostbuffé.

Rocksjöbadets Hotell erbjuder fri parkering och har bra tåg- och bussförbindelser. Busshållplatsen ligger nära, och från hotellet tar det ca 10 min att ta sig till centrala Jönköping med buss.

Trådlöst internet finns att få tillgång till för en viss kostnad.

Anläggningen passar väldigt bra för konferenser, och A6 Hotell & Vandrarhem erbjuder flera olika konferenspaket beroende på behov och önskemål. I alla erbjudanden ingår bland annat möteslokal, bordsvatten, trådlöst internet, whiteboard och projektor, och mot en avgift finns även tillgång till exempelvis dator, TV och ljudanläggning.

Rummen

Som namnet på anläggningen anger kan man välja om man vill bo i rum med hotellstandard eller i enklare rum i delen för vandrarhemmet. I rummen med hotellstandard har man dusch och toalett på rummet, och sängkläder och frukostbuffé ingår i priset. Varje rum har också tv. På vandrarhemmet finns gemensamma duschar och toaletter i korridoren, och man får själv ha med sig sängkläder. Det är också möjligt att hyra sängkläder av vandrarhemmet. TV finns på rummet, och frukost och städning vid avresa ingår i priset. Vissa rum på anläggningen har en vacker utsikt ut mot Rocksjön. Totalt finns det 52 rum på anläggningen, med plats för ca 160 gäster.

Närområdet

Rocksjöbadets Hotell / A6 Hotell & Vandrarhem ligger endast ca 5 minuters promenad från det stora shoppingcentret A6, som erbjuder shopping i ett stort antal butiker. I området ligger även IKEA och flera andra stora varuhus och butikskedjor. A6 Hotell & Vandrarhem ligger även nära mässområdet Elmia, golfanläggningar, Jönköpings Högskola och sjukhusområdet Ryhov. Dock är nog A6 Hotell & Vandrarhem mest känt för närheten till det vackra naturområdet kring Rocksjön.