Scandic Elmia

Läget

Scandic Elmia Jönköping är en trevånings affärshotell beläget precis i anslutning till Elmiamässan. Cirka två kilometer från Vättern och fyra kilometer från centrala Jönköping. Till A6 Köpcenter är det tre kilometer och till Gränna är det cirka 30 kilometer. Till Jönköping Flygplats Axamo är det cirka 12 kilometer och det tar ungefär 15 minuter med bil eller taxi.

Detta är det givna valet för mässbesökare som vill bo i nära anslutning till mässlokalerna eller för dig som vill besöka Kinnarps Arena eller Rosenlundsbadet.

Hotellbekvämligheter

Gästerna kan använda sig av Rosenlundsbadet, ett fritidscenter med äventyrsbad, gym och bowlingbanor som ligger precis i anslutning till hotellet. Biljetter till detta kan köpas i hotellets reception. För golffantaster har hotellet ett samarbete med två lokala golfbanor. I hotellets bistro kan du koppla av med en drink och en bok. Gäster med företagsbehov finns det hela 14 mötesrum med tillgång till internet och teknisk utrustning. För familjer med barn så finns det även ett lekrum. Det finns tillgång till gratis parkering för dig som anländer med bil.

Rum

Hotellet har totalt 220 gästrum som utmärker sig med balkonger med utsikt över staden, i rummet finner du bland annat satellit-TV med betalfilmer, gratis trådlöst internet, byxpress och hårtork.