Villa Björkhaga

Villa Björkhagen erbjuder boende i både stugor, hotellrum och i egen husvagn/husbil och tält. Anläggningen ligger vackert beläget i naturskönt område vid Vätterns strand, samtidigt som närheten finns till shopping och nöjen i Jönköpings centrum.

Bekvämligheter

På området finns en servicebyggnad samt en butik och restaurang med fullständiga rättigheter. I butiken kan man köpa färskt bröd varje dag, som har tillagats i egen ugn.

Villa Björkhagen erbjuder konferensmöjligheter, med ett modernt konferensrum i huvudbyggnaden.

I området finns tillgång till gratis Wi-Fi samt avgiftsfri parkering. Tvättmaskiner och torktumlare finns att tillgå. Husdjur är tillåtna på området.

Äventyrsbadet Rosenlundsbadet ligger endast 500 meter från Villa Björkhagen, och som gäst får man rabatt på entrépriset.

Boendet

På Villa Björkhagen finns det flera olika boendealternativ att välja mellan, allt utifrån vilka önskemål man har. Man kan välja att hyra en stuga med antingen fem eller sex bäddar. Stugorna med sex bäddar har en storlek på 20 kvadratmeter, och är uppdelade i två sovrum. Vill man ha fem bäddar blir stugan 16 kvadratmeter och den består då av ett rum. I alla stugor finns ett välutrustat pentry med tillhörande matplats, dusch och toalett och gratis Wi-Fi. Varje stuga har en veranda med utemöbler, och det finns också tillgång till en grillplats. Bilparkering finns i anslutning till varje stuga. Stugorna med sex bäddar har golvvärme.

Man kan välja om man vill hyra stugan som självhushåll eller som hotellboende. Väljer man att boka som hotellboende finns det sängkläder och handdukar vid ankomst, och bäddning och städning sker varje dag. Frukost ingår också i priset.

Man kan också hyra hotellrum som är belägna inne i huvudbyggnaden. Hotellrummen har en dubbelsäng och en våningssäng, och det finns även en sittgrupp och tv i rummet. Frukost ingår i priset.

Villa Björkhagen bedriver också Jönköpings enda familjecamping, med totalt 300 platser varav 200 med el och 40 med vatten och avlopp. Gratis Wi-Fi finns. På området finns även platser avsedda för tältning. Campingen är öppen året runt, och erbjuder även platser för långvarig camping.

Närområdet

Villa Björkhagen ligger invid Vätterns strand, med utsikt över vattnet. Anläggningen ligger i ett naturskyddsområde med vacker omgivning. Elmiamässan ligger endast fem minuters promenad från Villa Björkhagen, och centrala Jönköping når man snabbt med bil. Där finns ett stort utbud av bland annat shopping och restauranger.