Hyltena Stugby

Hyltena Stugby drivs av Statoil Hyltena, och består av stugor, husvagnsplatser och rastplatser i ett vackert naturområde ca 150 meter från Lovsjön, strax utanför Jönköping.

Bekvämligheter

I servicebyggnaden finns ett större kök, gratis tvättstuga samt dusch och toalett. Här finns också grilltillbehör att låna om man vill laga mat på grillplatsen.

På området finns en restaurang och en bar, samt en liten butik med livsmedel och ett enklare övrigt sortiment.

Området har gratis Wi-Fi.

Boendet

Hyltena stugby erbjuder övernattning under en kortare eller längre period i någon av områdets 11 fyrbäddsstugor. Det finns även en plats för husvagnsuppställning i närheten. Stugorna är vinterbonade och går att hyra året runt. Alla stugor har kylskåp, matbord, tv, radio, kuddar, täcken samt köksutrustning. Det finns också en brandvarnare i alla stugor. En del stugor har ett uterum eller en uteplats. Egen bilparkering finns till varje stuga.

Vid avresa städar man själv sin stuga, och för att säkerställa att stugan lämnas i det skick som man vill hyra den i får man betala en deponiavgift på 400 kr vid incheckning, som man sedan får tillbaka vid avresa då stugan är kontrollerad.

Närområdet

Hyltena stugby är beläget i ett naturskönt område, med närhet till en sjö. Ca 150 meter från stugbyn finns en mindre badplats, och en större badplats med brygga hittar man ca en kilometer från området. I receptionen inne på Statoil kan man hyra roddbåt och köpa fiskekort. I närområdet kan man också vandra på vackra leder.

Stugbyn ligger ca 15 minuters bilfärd från Jönköping och ca 12 minuter från Elmiamässan.
50 meter från stugbyn ligger busshållplatsen Statoil Hyltena där man kan åka direkt till centrala Jönköping.