Huskvarna Stadshotell

Huskvarna Stadshotell är ett 4-stjärnigt hotell med lyxiga och designade rum i olika storlekar. Hotellet har flera olika paketerbjudanden, såsom bröllopspaket och golfpaket. Hotellet ligger centralt i Huskvarna.

Hotellbekvämligheter

Huskvarna Stadshotell erbjuder en rad olika tjänster, såsom barnpassning, tvättservice, bil- och cykeluthyrning, förvaring av skidor och avgiftsbelagd transferservice.

Hotellet erbjuder lugna stunder på hotellets solterrass, och möjlighet till bad i den lyxiga utomhusbubbelpoolen finns året runt. Behandlingar och massage kan bokas på det närliggande Atlantis Spa genom hotellet, och där finns även möjlighet till träning på gym samt gruppträningspass.

Hotellet har en bar och restaurang, med både svenska och internationella rätter. En kostnadsfri frukost serveras varje morgon.

Gratis Wi-Fi är tillgängligt i hela byggnaden. Privat parkering finns att tillgå till en kostnad av 95 kr/dygn.

Det finns goda konferensmöjligheter på hotellet. Man kan välja mellan tre designade konferensrum i olika storlek, och det finns möjlighet att skapa ett unikt konferenspaket utifrån de önskemål som man har.

Rummen

Hotellet har totalt 35 rum, som alla är personligt designade med en egen stil. Rummen som erbjuds är enkelrum, dubbelrum, familjerum, dubbelrum deluxe samt minisvit. Väljer man dubbelrum deluxe finns ett lyxigt badkar inne i rummet, och i minisviten finns en tillhörande jacuzzi eller bastu/bad. Vissa rum har en gammal svensk kakelugn eller en egen balkong. Rummen är inredda med designtapeter och handgjorda möbler, och oavsett vilket rum man väljer kommer man få en känsla av lyx. Exempel på rum är ”Vita rummet”, ett rum som går nästan helt i vitt, och ”Guldrummet”, som bland annat har en kristallkrona ovanför det svart- och guldfärgade badkaret som finns i rummet.

Rummen är fräscha, då de flesta är byggda 2009/2010. Alla rum har platt-tv, minibar samt kaffe- och tebryggare.

Rum för funktionshindrade finns att tillgå, samt rum som är allergivänliga.

Närområdet

Huskvarna Stadshotell ligger centralt beläget i Huskvarna, mitt på vackra Esplanaden med närhet till bland annat restauranger. Hotellet ligger nära E4:an vilket ger bra kommunkationsmöjligheter. Jönköpings centrum och Elmiaområdet ligger ca 10 minuter bort med bil.