Jönköping Hotell & Konferens

Jönköping Hotell & Konferens är ett familjeägt hotell som erbjuder boende för både privatpersoner och företagskunder. Hotellet har specialiserat sig på möten och konferenser, och erbjuder stora rum och många bekvämligheter såsom konferenslokaler i flera olika storlekar och en stor relax- och gymavdelning.

Hotellbekvämligheter

Hotellet erbjuder många bekvämligheter, som bland annat tillgång till inomhuspool, solarium, bastu och gym. Hotellet samarbetar med A6 Friskvård, och som gäst på hotellet får man tillgång till dess lokaler som finns belägna i hotellbyggnaden. Det finns möjlighet att delta i olika bollsporter och träningspass, såsom vattengymnastik, qi gong och nack- och ryggymnastik. Man kan också boka tid för massage. Endast 100 meter bort ligger A6 Golfklubb, med en tillhörande 27-hålsbana.

På hotellet finns en bar och en restaurang, som bland annat kan erbjuda vällagade lunchbufféer, tacobufféer och smörgåsbord.

Jönköping Hotell & Konferens är ett utmärkt val som plats för en konferens, och erbjuder konferensmöjligheter för upp till 300 personer. Det finns flera olika konferenspaket att välja mellan, och man är också välkommen att kontakta hotellet för att skräddarsy ett paket som passar bäst för de behov och önskemål som man har.

Hotellet erbjuder avgiftsfri parkering och gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen.

Rummen

Jönköping Hotell & Konferens erbjuder rum på 38 kvadratmeter, som kan fungera som enbäddsrum upp till fyrbäddsrum. Rummen är uppdelade i ett sovrum och ett vardagsrum, och innehåller också en rymlig toalett. Alla rum har egen ingång med antingen en egen altan eller balkong. På rummet finns kylskåp, tv och skrivbord. Totalt finns det 60 rum att hyra i byggnaden.

Närområdet

Jönköping Hotell & Konferens ligger nära Elmia mässområde, vilket gör det till ett bra övernattningsalternativ för mässbesökare. Hotellet ligger även nära det stora shoppingcentret A6 Center, och Jönköping centrum ligger endast fem minuter bort med bil. Trots det centrala läget ligger hotellet i ett lugnt och naturskönt område, och vissa rum har en vacker utsikt ut mot skogen.