RC Hotell

RC Hotell är ett precis nybyggt hotell i Jönköping. Det ligger i anslutning till Racketcentrum Sport & Business. Här finns restaurang, hotell, konferensmöjligheter och möjlighet att spela olika sporter så som bowling, tennis, badminton, squash, klättring, curling med flera.

Rummen på RC Hotell

RC Hotell har 59 nybyggda rum smakfullt inredda. Perfekt för avkoppling i efter en intensiv tennismatch eller en bowlingrunda tillsammans med vänner. Närheten till Elmiamässan gör att det är ett ypperligt boende för dig som har eller ska besöka någon utställning.

Alla rum har HD-TV, strykbräda, strykjärn, säkerhetsbox, individuell luftkonditionering och trådlös internet på 100 Mbit.

Fri parkering ingår när du bor på RC Hotell. Babysäng för barn 0-3 år ingår gratis. Tillägg för extrasäng är annars 200kr.

Frukost ingår för alla boende på hotellet och serveras i restaurangen mellan 06.30 – 09.30 (helger 07.00 – 10.00). Här finns det mesta och det serveras även lunch vardagar (90kr) och på kvällen finns det ett stort utbud av olika typer av maträtter.

I närheten

Då hotellet ligger i anslutning av sportanläggning finns det tillgång till träningsanläggning/gym och dessutom möjlighet att utöva ett flertal sporter. Till Elmiamässan är det bara 700 meter och till Kinnarps Arena är det endast 300 meter.