First Hotel Jönköping

First Hotel Jönköping (tidigare Quality Hotel Jönköping Eurostop) ligger bekvämt beläget utmed E4:an, ta avfart M2 Center (Tidigare Europstop). Det är ungefär 4 kilometer till stadskärnan och 11 kilometer till flygplatsen. Till Elmias mässområde är det cirka 4 kilometer. Hotellets läge förhållande till E4 gör att det är ett populärt hotell för den som är på genomresande eller för dig som har affärsmöte i Jönköping.

Rummen och läget

Från de flesta rum har du en läcker milsvid utsikt. Det finns tillgång till relax med bastu och träningsmaskiner. För dig med bil finns det fri parkering. Köpcentrat som ligger i anslutning till hotellet; M2 Center har flera butiker samt frisersalong. Det finns även en stor bensinmack (Statoil) med ett stort utbud av mat och mackor. På bekvämt promenadavstånd ligger Länssjukhuset Ryhov och inte mycket längre bort ligger A6 center, ett paradis för dig som är shoppinggalen. Det är inte heller långt till A6 Golfklubb för dig som vill spela en runda.

Alla rum på First Hotell Jönköping är fräscha och moderna, det finns även en mindre relaxavdelning, restaurang och bar. Frukost ingår alltid när du bor på First Hotel Jönköping.

Konferensmöjligheter

Med hela 13 konferenslokaler är First Hotel väl rustad för affärsmöten på upp till hela 400 deltagare. Det finns gratis trådlös internetaccess i hela hotellområdet. Då det är gratis parkering i anslutning till hotellet lämpar det sig utmärkt för dig som ska ha affärsmöten. Vill du ta dig till stadskärnan eller Elmia utan bil så finns det en busshållplats precis utanför hotellet – mycket bekvämt!